Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ λεει ο Π. Μουτσινάς


Παραμένω ανεξάρτητος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, δήλωσε στην ΕΡΑ Βόλου ο Π. Μουτσινάς, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος να τον θέσει όπως και τον Οδ. Βουδούρη εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. «Είμαι μέλος του κόμματος της ΔΗΜΑΡ κι από κει δεν μπορεί να με διαγράψει κανείς. Στο συνέδριο θα παλέψουμε ν’ αλλάξουμε τους συσχετισμούς. Αν δεν τα καταφέρουμε, τότε το συγκεκριμένο κόμμα, δεν θα με εκφράζει πλέον» εξήγησε.
Εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του κ. Κουβέλη, λέγοντας ότι «ήταν προσωπική του απόφαση κι όχι της κοινοβουλευτικής ομάδας. Λυπάμαι γι αυτές τις προγραφές εν μία νυκτί που θυμίζουν άλλες εποχές».

Ο κ. Μουτσινάς ανέφερε ότι κλήθηκε όπως και οι άλλοι βουλευτές του κόμματος να υπογράψουν την πρόταση για παραπομπή στην εξεταστική μόνο του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την λίστα Λαγκάρντ και δεν το δέχθηκε γιατί όπως τόνισε θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται, είτε πολιτικά πρόσωπα είτε όχι. «Όχι μόνο να φροντίζουμε να ικανοποιήσουμε το περί δικαίου αίσθημα και μετά όταν θα σκάσει η βόμβα να τρέχουμε να και να μην φθάνουμε. Έπρεπε να προσπαθήσουν να πείσουν και τον Β. Βενιζέλο να θέσει εαυτόν στην κρίση της βουλής» επισήμανε.
Επιπλέον ανέφερε ότι η κυβέρνηση γενικότερα πάσχει από έλλειψη αξιοπιστίας με την πολιτική που ακολουθεί και δεν μπορεί να έχει δίπλα της την κοινωνία. «Εμείς λέμε ότι θα πρέπει να εξυγιανθεί το πολιτικό σύστημα και γι αυτό θα παλέψουμε. Τα κόμματα και οι μηχανισμοί τους που κάποιοι εξακολουθούν να λειτουργούν μέσα από αυτούς, έχουν ξεπεραστεί και δεν μ’ ενδιαφέρουν», επισήμανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου