Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Γιατί η Ελλάδα Δεν Σκοπεύει να Διεκδικήσει Πολεμικές Αποζημιώσεις από τη Γερμανία

Γράφει ο Φιλικός Εταίρος

Είναι προφανές πως η Ελλάδα δεν σκοπεύει να διεκδικήσει ποτέ αποζημίωση για τους 500.000 Έλληνες νεκρούς, θύματα της γερμανικής κατοχικής κτηνωδίας, όπως συγχρόνως και αποζημιώσεις για υφαρπαγή και καταλήστευση ατομικών περιουσιών και κρατικών πόρων μαζί με τη σύναψη δανείων του ελληνικού κράτους που έγιναν υπό το βάρος δυσβάσταχτων όρων προκειμένου να εξυπηρετηθούν αποκλειστικά τα συμφέροντα του γερμανικού καθεστώτος της εποχής. Ο λόγος έγκειται στην πασίδηλη αδυναμία των Ελλήνων πολιτικών ταγών να υψώσουν επιτέλους το ηθικό ανάστημα και το εθνικό φρόνημα προτάσσοντας επιτακτικά το ζήτημα των αποζημειώσεων ως άμεση διεκδικήση κατόπιν κιόλας της πρόσφατης κι εντελώς αδικαιολόγητης απαξιωτικής στάσης προς τη χώρα μας της γερμανίδας καγκελαριου Αγκέλας Μέργκελ΄.

Η αλήθεια είναι πως όταν ακόμα το ζήτημα ήτο καυτό η Ελλάς και διά αυτής η αστική καλπονοθευτική δημοκρατία δεν έκανε καμία απολύτως συντονισμένη ενέργεια. Τούτο οφείλεται στο γεγονός πως η κεντρο-δεξιά πολιτική ηγεσία της χώρας όπως και η κατ΄ ευφιμισμόν κεντρο-αριστερή εκινούμενες από την ίδια ραγιάδικη και υποτελή αντίληψη δεν κατάφερε ποτέ να αγωνιστεί σθεναρά. Αντιθέτως, μόλις η Ελλάδα μέσω των μετακατοχικών όπως και μετεμφυλιακών κυβερνήσεων αποτίναξε από πάνω της τους γερμανούς κατακτητές θέλησε να υποκύψει στους αγγλο-αμερικανούς. Οι οποίοι ασφαλώς και μας έσωσαν - τι καλοί κι αγαθοί άνθρωποι θεέ μου ! - από τον επαπειλούμενο κομμουνιστικό κίνδυνο. Τέτοια και τόσο μεγάλη προσφορά εις την ανεξαρτησίαν του Έθνους !

Βεβαίως το έθνος δεν απέκτησε ποτέ του την ανεξαρτησία αντιθέτως παρέμεινε από τότε και μέχρι σήμερα υποταγμένο απόλυτα +στα κελεύσματα του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε. ήτοι των άγγλων, των γερμανών, των γάλλων και των αμερικανών ασφαλώς συμμαχων κι εταίρων μας.

Μη μου πείς που δεν αισθάνεσαι συνέλληνα το μεγαλείο της εθνικής υπερηφάνιας και της γενναιότητας των πολιτικών μας φωστήρων που απέτρεψαν τον κίνδυνο από τη χώρα να καταντήσουν οι γυναίκες Ελληνίδες φτηνές και ξισπασμένες ιερόδουλες στα σκλαβοπάζαρα της εσπερίας. Διότι ευτυχώς σήμερα η εκπόρνευση των γυναικών μας παίρνει πιο life style χαρακτηριστικά καθώς δεν πεζοδρομιάζουν στη Λεωφ. Συγγρού αλλά κλείνουν ραντεβού εχέμυθα σε πολυτελή ξενοδοχεία. Τι φοβερό και ηθικό κυρίως σύστημα προάγει για την ανθρωπότητα ο καπιταλισμός!

Αλλά έτσι αισθανόμαστε εθνικά υπερήφανοι που η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας, κατάφεραν οι φίλοι μας οι αμερικάνοι κι ευρωπαίοι να εξουδετερώσουν με βόμβες ναπάλμ τα "κομμούνια" αδέλφια μας στο Γράμμο και στο Βίτσι. Έτσι φτάσαμε στο σήμερα κι αφού απ΄ αυτή τη χώρα έχουν περάσει εθνικόφρονες, δεξιοί, χουντικοί, κεντρωοι, σοσιαλιστές, εκσυγχρονιστές, φιλελεύθεροι κι αφού γέμισαν τα ταμεία του κράτους με πακτωλό ζεστού χρήματος από σχέδια μαρσαλ, θαλασσοδάνεια, πακέτα ντελόρ και ΚΠΣ για να καταλήξει όλος αυτός ο ορυμαγδός κεφαλαίων στις τσέπες ημετέρων κεφαλαιοκρατών και σπιούνων πολιτικάντηδων της τιποτένειας και κάλπικής εθνικοφροσύνης όπως και της χαμερπούσας ευρωλιγούρικης αριστεράς, σήμερα πια βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τον Καιάδα.

Μην ανησυχείς φίλε μου δεν θα πέσουμε μέσα. Κι αυτό ακόμη απαιτεί γενναιότητα που βεβαίως και δεν τη διαθέτουμε. Προτιμούμε ως άλλωστε εδώ και 150 χρόνια να συνεχίσουμε να ζούμε δουλικά και όχι με αξιοπρέπεια. Άλλωστε το πόσο αργυρώνητοι και υποτελείς ήσαν οι πολιτικοί μας ηγήτορες όλες τούτες τις δεκαετίες φαίνεται και σήμερα ακόμη. Μέσα σε διάστημα 4 μηνών ο Ελλην πρωθυπουργός παρέδωσε τη χώρα του βορά στα αρπακτικά της διεθνούς χρηματιστικής παρασιτικής αγοράς. Κι αφού προηγήθηκε η εσπευμένη απόδραση - λιποταξία- από το τιμόνι της χώρας του θλιβερού και πολιτικά - εθνικά αναξιοπρεπούς προκατόχου του Κ. Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου