Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Μια Μεγάλη Ιστορική Μοναδική Απαράμιλλη Επιτυχία !!!

Γράφει ο Βασίλης Στεφ. Λάππας


Από σήμερα μπορούμε ν΄ ανασάνουμε με ανακούφιση καθώς οι στόχοι της ελληνικής κυβέρνησης και του δοτού πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου για το σχέδιο ανταλλαγής των ομολόγων (P.S.I) ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Έτσι, περιχαρείς οι υπουργοί ανακοινώνουν στον αποσβολωμένο και καταρρακωμένο λαό, πως το δημόσιο χρέος της χώρας μειώθηκε κατά το 53% και πως τώρα ανοίγουν οι δίαυλοι ώστε να κυκλοφορήσει "ζεστό" χρήμα στο χρεοκοπημένο αστικό κράτος των "Πασοκονουδούληδων". Κουβέντα για το πετσόκομμα των αποθεματικών των ασφαλιστικών φορέων. Λέξη για το πως θα καλυφθεί η ... χασούρα!

Είναι όντως κατανοητό πως σ΄ ένα τόσο βαθιά ταξικό και αντιλαϊκό κράτος το οποίο υπηρετεί και ενδιαφέρεται για την πρόταξη και την ικανοποίηση των οικονομικών και πολιτικών συμφερόντων της Τάξης των πλουσίων κι ευπόρων, να αξιολογεί ως πρώτιστη προτεραιότητα την καινούργια χρηματοδότηση εισροή 30δισ. ευρώ στις εγχώριες τράπεζες, προκειμένου να μπορέσουν εκείνες με τη σειρά τους αφενός να εγγυηθούν τις λαϊκές καταθέσεις και αφετέρου να ενισχύσουν την πεθαμένη αγορά με νέα δάνεια!!!

Είναι πράγματι αξιοσημείωτο το γεγονός πως το αστικό πολιτικό και οικονομικό σύστημα της χώρας περίμενε σαν από καιρό να "ξεσπαθώσει" και ν΄ ανακοινώσει επιτέλους μια ευχάριστη είδηση για τους αφελείς και υποτελείς υπηκόους του. Με άλλους λόγους, ανακοινώνει σήμερα ότι ιδού μπορεί το λαϊκό εισόδημα να υφαρπάζεται, οι άνεργοι να στοιβάζονται στο κοινωνικό περιθώριο, οι άστεγοι να συναθροίζονται στα πάρκα και στα "σπίτια γαλήνης" της Εκκλησίας, το σύστημα υγείας να ιδιωτικοποιείται και επί της ουσίας η δημόσια υγεία να απαξιώνεται, μπορεί η κοινωνική ασφάλιση να εκμηδενίζεται και οι συντάξεις να συνθλίβονται, όμως όλα αυτά κι άλλο πολλά γίνονται προς όφελος της χώρας !!! Τής διάσωσης της ένδοξης πατρίδος των προγόνων μας ήτοι των κατοχικών κυβερνήσεων, των ταγμάτων ασφαλείας, του κράτους και παρακράτους της φασιστικής κι εθνικόφρονης Δεξιάς, του "αυριανισμού" !!!

Η Αστική μιντιοκρατία ερμήνευσε με διθυράμβους την ανεπανάληπτη αυτή επιτυχία που μπορεί να κάνει τους μίζερους Έλληνες υπερήφανους για τη φυλή και την πολιτική τους Τάξη!! ! Αυτό γίνεται καθαρό από το πρωί σήμερα με τα πλουμιστά σχόλια των περισπούδαστων δημοσιολόγων των ιδιωτικών και δημοσίων ΜΜΕ.

Ωστόσο, πρέπει κάποτε να αντιληφθούμε πως μας ταΐζουν με βρώμικο κουτόχορτο. Από τη μια μας λένε πως με τη συρρίκνωση του δημοσίου χρέους θα ελαφρύνουμε στην αποπληρωμή των τόκων και από την άλλη καλούμαστε να εισπράξουμε υπό τη μορφή νέου δανείου το ποσό των 130δισ. ευρώ. Το οποίο πρόκειται να προστεθεί στα άλλα 110δισ ευρώ που λάβαμε αφού προηγουμένως η σοσιαληστρική κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου ψήφισε την υποταγή της χώρας στην "ιερά επιτροποία" της Ε.Ε. του Δ.Ν.Τ. και της Goldman Sachs.Ακολούθως το δεύτερο μνημόνιο που αφορούσε το δάνειο των 130δισ. ευρώ το επικύρωσε σθεναρά ό λαοπλάνος και κατ΄εξακολούθησιν συνδαιτυμόνας των μεγάλων οικονομικών παραγόντων αρχηγός της "ανοιξιάτικης Ν.Δ." Α. Σαμαράς.

Να είναι καλά οι επόμενες γενιές του αθάνατου ελληνικού έθνους να το πληρώνουν για τα επόμενα 200 χρόνια. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες οφείλουν να πράξουν το χρέος τους το εθνικό προς την άρχουσα τάξη της ολιγαρχίας του πλούτου. Οφείλουν να ξεπληρώσουν τα καλώς καμωμένα έργα των πολιτικών τους ταγών! Πως ; Με τη θαρραλέα απόφαση τους να δώσουν κι άλλο από το ήδη λεηλατημένο εισόδημά τους και επιτέλους να τεκνοποιούν. Το Έθνος χρειάζεται επειγόντως όχι σκεπτόμενους ελεύθερους πολίτες αλλά νέο στρατό από σκλάβους έτοιμους να υποφέρουν και να δώσουν και την τελευταία σταγόνα ιδρώτα κι αν χρειαστεί και αίματος για να παραμείνει η χώρα έστω και αποικιοκρατούμενη στο ευρωπαϊκό νόμισμα του Ευρώ. Για να μπορούν οι μελλοντικοί ηγέτες του αστικού πολιτικού συστήματος να βαυκαλίζονται για το μεγαλείο της Ελληνικής Φυλής και του Ευρωπαϊκού δρόμου ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου